България, Национална лига Футзал България, национална лига Футзал Зона София, София

УНСС мачка, докато Левски се издъни

29 ноември 2017 | Няма коментари | Сподели |

УНСС мачка, докато Левски се издъни

  Първата изненада в Градската лига по футзал в София, бе поднесена през вчерашния ден от състава на Локомотив Аксидия, които препънаха шампиона Левски София – Запад.

  Срещата между двата тима завърши при равенство 3:3, но само 10 минути преди последния съдийски сигнал резултата бе 3:0 в полза на „железничарите“. Автори на попаденията бяха Светлозар Табаков на два пъти и веднъж Юлиян Христов. Все пак Левски успя да стигне до точката в този интересен и интригуващ двубой, най- вече на благодарение на Христо Костов, който отбеляза хеттрик за сините.
В този мач Локомотив доказа, че с всяка измината седмица придобива повече опит и увереност, което ще води неминуемо до успехи. Левски от своя страна направи първата грешна стъпка по пътя към първото място, която все още не е направил съперника УНСС. „Студентите“ от своя страна победиха безапелационно ФК Вила Марк с 11:4 и стъпиха на върха за първи път еднолично през сезона. В голмайстори за тях се превърнаха Арсов (3), Дермански (3), Ханев (2), А. Александров, Куков и Кендерян, за за съперника точни бяха Лозанов, Андреев и Шуманов на два пъти.

Останалите два двубоя от 7-мия кръг са в петък, а през следващата седмица е мачове няма да има поради контролни срещи на национални отбор по футзал. На 15-ти Декември ни очаква директния сблъсък между Левски София – Запад и УНСС.

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Евгени Георгиев213
2Валентин Василев26
3Любен Любенов26
4Пламен Цветков15
4Петър Радев25
6Деян Георгиев14

Във Фейсбук

© 2017 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes