България, Варна, Държавно първенство, Национална лига Футзал България, Национална лига Футзал Зона Варна, национална лига Футзал Зона София, София

Тежък старт на НЛФ за Черно море – Мания

30 януари 2018 | Няма коментари | Сподели |

Тежък старт на НЛФ за Черно море – Мания

В първите си два мача отборът се изправи срещу шампиона от миналата година Левски София и последния в софииската градска лига ФК Г. Тимът воден от Пламен Стойков пътува до столицата с 12 играчи като липсваха три от новите попълнения на състава.
В първата среща “маниаците” инкасираха тежка загуба с 1:9, като не оставиха добри впечетления с играта си. Почетното попадение в двубоя бе дело на Цветомир Димитров.
Във втория мач игран само ден по-късно Черно море – Мания загатна за потенциал и бъдеще пред отбора, но въпреки това загуби с 4:8 от ФК Г. В автори на головете за оранжево-черните се превърнаха Венцислав Златев, Пламен Василев и Драгомир Младенов на два пъти.
Следващата седмица за Мания предстои сблъсък срещу друг сериозен претендент за титлата тази година, отборът на Варна сити като мачът ще бъде в събота от 19:30 часа в зала Владислав на комплекс Черно море.

Днес от 20:30 часа отново в зала Владислав е срещата от градската лига и противник на “маниаците” ще бъде тима на Локомотив.

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Евгени Георгиев213
2Валентин Василев26
3Любен Любенов26
4Пламен Цветков15
4Петър Радев25
6Деян Георгиев14

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes