България, Варна, Национална лига Футзал България, Русе, София

Четири отбора на върха в Националната лига

12 февруари 2018 | Няма коментари | Сподели |

Четири отбора на върха в Националната лига

След изиграването на 5-ти и 6-ти кръг от Националната лига по футзал цели четири отбора събраха актив от 13 точки и делят първата позиция в класирането. 

Тимът на УНСС е с най-добра голова разлика от всички, въпреки че загуби категорично с 2:8 от Варна сити гостуването си в морската столица. Липсата на националите Стамен Арсов и Росен Дачев за „студентите“, даде своето отражение и варненци сразиха съперника само за едно полувреме. Преди почивката Карагеоргиев се разписа на три пъти, а по едно попадение реализираха Марко Костич и Даниел Несторов. През втората част УНСС игра почти през цялото време с пети полеви на терена, но силите им стигнаха само до 2 гола дело на Иван Стоилов и Костадин Куков. За Варна сити се разписаха още Даниел Димов, Пенко Димов и Димитър Петев.
Отбора на МАГ се справи без проблем с Локомотив, побеждавайки го с 6:0 в местното дерби, като всичките шест попадения паднаха през първата част. Техни автори станаха Никола Росенов, Николай Ненов, Христо Димитров, Тихомир Иванов и два на Илия Русев.
Левски не срещна особен отпор от двата русенски представителя и постигна две убедителни победи с 10:4 (ФК Бъзън) и 12:3 (ФК Русе). Тези точки му позволиха да навакса изоставането си спрямо лидерите в класирането и благодарение на добрата си голова разлика да излезе на втора позиция. В другите срещи играни в София този уикенд, ФК Г постигна победа над ФК Бъзън с 11:3, но загуби с 5:8 от ФК Русе. По този начин отборът на Калоян Георгиев събра 9 точки и това му отрежда 5-тото място във временното класиране.

Всички резултати и класиране може да видите във Futsalmania.bg

Снимка: Калин Георгиев

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Класиране ГЛФ Варна

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Даниел Димов1228
2Никола Василев1221
3Георги Карагеоргиев 1320
4Благовест Марев917
4Станислав Джамбазов1317
6Стоил Георгиев1314

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes