България, Варна, Национална лига Футзал България, София

Левски и ФК Г преминаха без проблем през Варна

20 февруари 2018 | Няма коментари | Сподели |

Левски и ФК Г преминаха без проблем през Варна

Очаквано за мнозина Левски София постигна две победи при гостуването си във Варна за 7-ми и 8-ми кръг на Националната лига, но голямата новина са двете победи за ФК Г.

За поредна седмица зала Владислав бе домакин на оспорвани и интригуващи двубои, в които всичко бе възможно да се случи. Дербито на кръга бе между съставите на ФК Левски и ФК МАГ, които определено зарадваха публиката, както с много голове, така и с атрактивна игра. Краен победител в срещата бе синият отбор с резултат 5:3, а автори на попаденията бяха Владимир Бахъров, Иво Здравков, Йосиф Шутев, Христо Костов и Александър Димитров (Левски) и Никола Росенов, Димитър Цветанов и Диян Георгиев (МАГ).
В следващия си мач „сините“ не срещнаха толкова отпор, въпреки че първи допуснаха гол в него, и се поздравиха с трите точки над ФК Локомотив с 8:2. За „железничарите“ се разписаха Никола Иванов и Тодор Иванов, а за софиянци Здравков се отчете с четири попадения, Бахъров с две, Барбов и Шутев по веднъж.

Изненадата в този кръг определено поднесе състава на ФК Г, който успя да победи ФК МАГ с 2:1. Всички голове в мача паднаха през първата част, а техни автори станаха Димитър Цветанов (МАГ), Ванко Недялков и Пламен Симеонов (ФК Г). Със същия резултат завърши и другата среща за софиянци срещу отбора на Локомотив Варна, като отново герои бяха Недялков и Симеонов.

В следващия кръг Левски ще се изправи срещу ФК Г, докато ФК МАГ и Локомотив отново играят у дома по два мача, съответно срещу Черно море – Мания и Варна Сити. Дербито на кръга ще бъде между тимовете на Свилен Иванов (МАГ) и Бойко Косев(Варна сити).

Снимка: Калин Георгиев

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Класиране ГЛФ Варна

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Даниел Димов1228
2Никола Василев1221
3Георги Карагеоргиев 1320
4Благовест Марев917
4Станислав Джамбазов1317
6Стоил Георгиев1314

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes