България, Национална лига Футзал - зона Русе, Национална лига Футзал България, Национална лига Футзал Зона Варна, национална лига Футзал Зона София

Шампионите от градските лиги спорят за Купа България

22 февруари 2018 | 1 коментар | Сподели |

Шампионите от градските лиги спорят за Купа България

Между 20-22 април ще се проведе мини-турнир за Купа България по футзал, в който участие ще вземат шампионите от четирите градски лиги. 

Към момента сигурен участник е тима на Варна сити, който преждевременно си гарантира първата позиция в морската столица. УНСС също е със сериозни шансове за участие като три кръга преди края на градската лига в София, авансът на тима пред вторите Левски е цели шест точки.
Ожесточена борба за първата позиция се води в русенската лига, в която първите пет отбора са разпределени на само осем точки помежду си, а до края остават цели 6 кръга. Всичко е възможно, след като водачът към момента Ултрапак, изгуби солидния си аванс след две поредни равенства. Битката между ФК Мон Крис и Лазур Св. Влас за златните медали от градската лига в Бургас, ще определи отборът, който ще представя града за Купа България. Двата състава имат равен брой точки два кръга преди края, а в следващия се изправят един срещу друг.

Арена на сблъсъците за Купа България ще бъде зала „Орловец“ в Габрово, като всички разходи ще бъдат поети от организаторите на събитието и техния основен спонсор. Очаква се също така да има и награден фонд за призьорите.

 

Коментари по темата

1 коментар

  1. валентин якимов каза:

    отборът на Ултрапак се отказа от първенството в русе поради самозабравилия се организатор Калоян Георгиев, който е организатор на турнира в русе, същевремено е състезател и има отбор фк русе , който участва и в републиканското първенство с нередовно състезатели от други отбори -картотекирани един път в отбор на градксо първенство (който не е фк русе) и играят за неговия отбор в републиканското първенство. уникален нарушител на всички наредби. искам да попитам може ли да се изпълни фал при изтекло време засечено електронно на табло (20:01) да се отбележи гол при време на таблото 20:03 и този оргазнизатор да претендира , че знае правилника и има право да провежда , органзира и да претендира за компетентност по футзал ???


Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Класиране ГЛФ Варна

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Даниел Димов1228
2Никола Василев1221
3Георги Карагеоргиев 1320
4Благовест Марев917
4Станислав Джамбазов1317
6Стоил Георгиев1314

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes