България, Национална лига Футзал България

Завърши първия полусезон на Националната лига

28 февруари 2018 | Няма коментари | Сподели |

Завърши първия полусезон на Националната лига

След изиграването на всички мачове от първия полусезон на Национална лига Футзал, лидер в основен претендент за спечелването й се очерта отборът на Варна сити.

Тимът воден от Бойко Косев бе безапелационен през всичките 9 мача, в който постигна 8 категорични победи. В последните два кръга играни през изминалия уикенд „гражданите“ се наложиха и над МАГ със смазващото 9:1, и над Локомотив с 15:1. Събирайки актив от 25 точки само с един равен срещу Левски, Варна сити има крехка, но може би достатъчна преднина пред именно „синия отбор“ от София.
Останалите срещи от уикенда във Варна завършиха с успех за МАГ над Черно море – Мания с 5:1, и победа на „маниаците“ с 9:3 срещу последния в класирането Локомотив.

В изтеглен мач от последния кръг на Националната лига настоящият шампион на страната Левски София, победи друг столичен представител, ФК Г, с 4:2. По този начин съставът на Николай Михов, не допусна отдалечаване от лидера и запази шансове за защита на титлата.

Другият сериозен претендент за спечелването на лигата УНСС, без проблеми се справи с русенските представители ФК Русе (8:1) и ФК Бъзън (14:1) като завършек на първата част от сезона. „Студентите“ се намират само на три точки от първата позиция и имат реален шанс за достигането й. Момчетата на Иван Стоилов направиха само две грешни стъпки през изминалите два месеца, при своите гостувания на варненските МАГ и Варна сити. През втория полусезон УНСС приема всеки един от претендентите в столицата, което може да се приеме като предимство за тях. В останалите мачове от уикенда в столицата, ЦСКА загуби драматично с 10:11 от ФК Бъзън, но в другата среща измъкна успех с 9:3 над ФК Русе.

Вторият дял на Националната лига Футзал ще започне на 17-ти март, като цялата програма може да намерите тук.

 

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Класиране ГЛФ Варна

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Даниел Димов1228
2Никола Василев1221
3Георги Карагеоргиев 1320
4Благовест Марев917
4Станислав Джамбазов1317
6Стоил Георгиев1314

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes