България, Варна, Национална лига Футзал България, Национална лига Футзал Зона Варна, национална лига Футзал Зона София, София

Черно море – Мания загуби на два пъти през уикенда

21 март 2018 | Няма коментари | Сподели |

Черно море – Мания загуби на два пъти през уикенда

Съставът на Черно море – Мания допусна две загуби при подновяването на Националната лига футзал, дошли след добра игра и загуба от Левски София и катастрофална игра и нова загуба от ФК Г.

В събота момчетата на Пламен Стойков не стояха зле на терена срещу действащия шампион на България, като бяха близо до и до равния резултат в последните минути на срещата. Все пак Левски се поздрави с успех с минимална разлика след 3:2. Вратарят на Мания, Станислав Иванов, отново бе блестящ под рамката на вратата като до голяма степен обезвери противниковите състезатели. За сините се разписаха Йосиф Шутев, Делян Койчев и Иво Здравков, докато за „маниаците“ точен бе Венци Златев, а Шутев си отбеляза и автогол.

Във втория си мач за уикенда Черно море – Мания допусна тежка загуба от ФК Г с 2:8, като играта на тима изобщо не отговаряше на очакванията. Цели четири състезателя липсваха за „оранжево-черните“ сравнено с предния ден, но това не може да бъде оправдание според треньора Стойков. „От самото начало на срещата нещата не тръгнаха добре за нас. Трябваше тактическите указания да се променят коренно при резултат 3:0 за противника и това ни изигра лоша шега. Умората в момчетата „натежа“ повече от колкото очаквах и ФК Г се възползва от нашите минуси. Поздравления за тях и успеха им. Очевидно заслужават позицията си в класирането.“ – бяха думите на Стойков след мача.

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Евгени Георгиев213
2Валентин Василев26
3Любен Любенов26
4Пламен Цветков15
4Петър Радев25
6Деян Георгиев14

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes