България, Варна, Национална лига Футзал България, Национална лига Футзал Зона Варна, национална лига Футзал Зона София, София

Черно море – Мания загуби на два пъти през уикенда

21 март 2018 | Няма коментари | Сподели |

Черно море – Мания загуби на два пъти през уикенда

Съставът на Черно море – Мания допусна две загуби при подновяването на Националната лига футзал, дошли след добра игра и загуба от Левски София и катастрофална игра и нова загуба от ФК Г.

В събота момчетата на Пламен Стойков не стояха зле на терена срещу действащия шампион на България, като бяха близо до и до равния резултат в последните минути на срещата. Все пак Левски се поздрави с успех с минимална разлика след 3:2. Вратарят на Мания, Станислав Иванов, отново бе блестящ под рамката на вратата като до голяма степен обезвери противниковите състезатели. За сините се разписаха Йосиф Шутев, Делян Койчев и Иво Здравков, докато за „маниаците“ точен бе Венци Златев, а Шутев си отбеляза и автогол.

Във втория си мач за уикенда Черно море – Мания допусна тежка загуба от ФК Г с 2:8, като играта на тима изобщо не отговаряше на очакванията. Цели четири състезателя липсваха за „оранжево-черните“ сравнено с предния ден, но това не може да бъде оправдание според треньора Стойков. „От самото начало на срещата нещата не тръгнаха добре за нас. Трябваше тактическите указания да се променят коренно при резултат 3:0 за противника и това ни изигра лоша шега. Умората в момчетата „натежа“ повече от колкото очаквах и ФК Г се възползва от нашите минуси. Поздравления за тях и успеха им. Очевидно заслужават позицията си в класирането.“ – бяха думите на Стойков след мача.

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Класиране ГЛФ Варна

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Даниел Димов1228
2Никола Василев1221
3Георги Карагеоргиев 1320
4Благовест Марев917
4Станислав Джамбазов1317
6Стоил Георгиев1314

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes