Бургас, България, Варна, Национална лига Футзал - зона Русе, Национална лига Футзал България, Национална лига Футзал Зона Варна, национална лига Футзал Зона София, Русе, София

Габрово посреща финалистите на Купа България

21 април 2018 | Няма коментари | Сподели |

Габрово посреща финалистите на Купа България

Зала „Орловец“ ще бъде за два дни арена на сблъсъците от турнира за Купа България по футзал, който се спонсорира от корпорация „Развитие КДА“.

Както вече е известно на мнозина право за участие в битката за купата имат първенците от градските първенства, в които се развива този спорт. Това са градовете София, Русе, Варна и Бургас. Съответно отборите финиширали на първа позиция са УНСС (София), Варна сити (Варна), Локомотив БДЖ (Русе), ФК Мон Крис (Бургас).

Всички отбори пристигат в Габрово в днес преди обед, като ще бъдат настанени в хотел „Орловец“ за сметка на спонсора на турнира. В 14:30 ще бъде техническата конференция, на която ще бъде изтеглен и жребия за полуфиналните двойки мачове. Откриването на Купа България ще бъде в 17:30 часа в съботния ден.

Първия полуфинален двубой ще започне в 17:45, а веднага след него около 19:30 ще бъде старта и на втория полуфинал. Загубилите отбори ще спорят помежду си за бронзовите медали в неделя от 11:00 часа, докато големият финал ще се очаква да започне около 12:45.

Организаторите в лицето на БФС заедно със спонсора „Развитие КДА“ са подготвили награден фонд за участниците в размер на 4500 лева. Носителят на Купа България ще бъде премиран със сумата от 2000 лева, второто място ще носи премия от 1500 лева, а третото 1000 лева. За всички участници ще има специално изработени купи, както и медали за първо, второ и трето място.

Всички мачове ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Национална лига Футзал.

 

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Класиране ГЛФ Варна

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Даниел Димов1228
2Никола Василев1221
3Георги Карагеоргиев 1320
4Благовест Марев917
4Станислав Джамбазов1317
6Стоил Георгиев1314

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes