Бургас, България, Варна, Държавно първенство, Национален отбор, Национална лига Футзал - зона Русе, Национална лига Футзал България, Национална лига Футзал Зона Варна, национална лига Футзал Зона София, Пловдив, Русе, София

Днес се решават важните въпроси за футзала в България

09 август 2018 | Няма коментари | Сподели |

Днес се решават важните въпроси за футзала в България

Днес около 14:30 часа в София ще се проведе заседание на комисията по футзал към БФС, на която се очаква да се изяснят многото въпросителни около бъдещето на националната лига и градските лиги .

Основна тема на срещата ще бъде форматът и регламента на Националната лига футзал, която през изминалия сезон не даде нужния и очакван тласък на този спорт унас. Освен НЛФ ще бъдат дискутирани и темите за Градските лиги, Национлания отбор, училищни и студенстки първенства. Очаква се да бъде определена датата и мястото на провеждане на мача за Суперкупата на страната.

Заседанието ще бъде открито от председателя на комисията Александър Александров, който за втора година заедно с неговата коорпорация „Развитие“ ще бъде генерален спонсор на Националната лига независимо в какъв формат ще бъде тя.

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Евгени Георгиев213
2Валентин Василев26
3Любен Любенов26
4Пламен Цветков15
4Петър Радев25
6Деян Георгиев14

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes