България, Варна, Международни първенства, Свят, София

Двама български съдии в шампионската лига

03 октомври 2018 | Няма коментари | Сподели |

Двама български съдии в шампионската лига

Българският футзал все пак ще има участие и в основния кръг на шампионската лига по футзал този сезон в лицето на двамата рефери Траян Енчев и Борислав Колев.

Варненецът Енчев ще бъде част от съдийската бригада изпратена да ръководи мачовете от група 3 в поток „А“, които ще се провеждат в град Подчертек, Словения. Участието на българина ще започне още днес с мачът между руския Югра Югорск и унгарците от Беретьоуйфалу. Другите два тима в групата са домакинът Добовец и Сибиряк (Русия). Интересното в тази група е попадането на два руски отбора, като битката от местното им първенство сега ще се пренесе и на словенска земя. Първите три отбора от групата ще продължат към Елитния кръг на шампионска лига.

 

Другият ни представител Борислав Колев ще ръководи срещи от група 7 на поток „Б“, който ще се играят в олимпийския център в Рига, Латвия. Мачовете от тази група започват в утрешния ден като местният тим Никарс в първия си мач среща Рекорд Биелско-Бяла (Полша) и двубоят ще бъде ръководен от Колев. Именно поляците се класираха за сметка на  българския представител Варна сити, излизайки първенци в предварителната квалификационна група. Останалите два тима, който ще спорят за първото място ще са Хонщейн-Ернщал (Германия) и Информатика Тимишоара (Румъния). От тази група продължава само класиралия се на първо място.

 

Сподели мнението си

Напиши коментар

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Голмайстори Варна

ИГРАЧОТБОРМ.Г.
1Евгени Георгиев213
2Валентин Василев26
3Любен Любенов26
4Пламен Цветков15
4Петър Радев25
6Деян Георгиев14

Във Фейсбук

© 2018 Футзал Мания. Powered by Wordpress.

Wordpress themes by WooThemes - Premium Wordpress Themes